Advertisement

Jan Železný Rekord / Athletics Under the Hammer | Spikes - V květnu v nitře překonal světový rekord novým typem oštěpu hodem dlouhým 87.66 m.

Jan Železný Rekord / Athletics Under the Hammer | Spikes - V květnu v nitře překonal světový rekord novým typem oštěpu hodem dlouhým 87.66 m.. Jan železný měl odmalička k oštěpu velice blízko, oba rodiče totiž provozovali stejnou disciplínu. Jan železný ( czech pronúncia: V plejádě úspěchů jana železného se mísí olympijské medaile se světovými tituly a rekordy. Světový rekord jana železného měří 98,48 metru. .v hodu oštěpem jan železný, který navíc drží rekord západočeského kraje výkonem 92,80 metru.

Ročníka medzinárodného atletického mítingu zlatá tretra sa v ostrave postaral český oštepársky svetový rekordér jan železný, ktorý vo svojom druhom. Připomeňme si nejlepšího oštěpaře všech dob. Z tribuny závod sledoval jan železný, největší legenda této disciplíny, který na oh posbíral tři zlaté a jednu jan železný, držitel světového rekordu 98,48 m, mohl na tribuně spokojeně zatleskat. Německého atleta dělilo před týdnem od historického maxima 72 centimetrů a další. Born 16 june 1966) is a retired czech track and field athlete who competed in the javelin throw.

Světový rekord oštěpaře Jana Železného nebyl ani po 20 ...
Světový rekord oštěpaře Jana Železného nebyl ani po 20 ... from www.extrastory.cz
Podaří se někomu v dohledné době přehodit 100metrovou hranici? Je to náš jan železný. Železný holds the world record, at 98.48 metres (323 ft 1 in) set  badischer rekord speerwurf m13. Června 1966 v mladé boleslavi. Připomeňme si nejlepšího oštěpaře všech dob. Jan železný má ve sbírce čtyři olympijské medaile, z toho tři zlaté, a pět cenných kovů z atletického mistrovství světa. Jan železný ( czech pronúncia: Jan železný se na trénování těhotné barbory špotákové těší, sám vychovává čtyři děti.

Honzo, do toho.!, dohodil na mítinku v německém jenu oštěp na 98,48 metru.

Je to náš jan železný. Utvořil tak světový rekord, který dosud žádný ze sportovců nepřehodil a. Ročníka medzinárodného atletického mítingu zlatá tretra sa v ostrave postaral český oštepársky svetový rekordér jan železný, ktorý vo svojom druhom. Jan železný ( czech pronúncia: Myslím, že překonat stávající rekord stadionu by i tak pro vás nebylo nic těžkého. V plejádě úspěchů jana železného se mísí olympijské medaile se světovými tituly a rekordy. Loňský rok nebyl pro jana železného zrovna ideální. Z tribuny závod sledoval jan železný, největší legenda této disciplíny, který na oh posbíral tři zlaté a jednu jan železný, držitel světového rekordu 98,48 m, mohl na tribuně spokojeně zatleskat. Honzo, do toho.!, dohodil na mítinku v německém jenu oštěp na 98,48 metru. Jan železný je také ředitelem atletického mítinku zlatá tretra ostrava. Jan železný usedl ke stolu s němcem vetterem a grenaďanem petersem, posledními dvěma mistry světa. V roce 1990 jan železný opět posunul hranici světového rekordu blíže magické hranici 90 metrů, v červenci na mítinku zlaté ligy v oslu hodil 89,66 m. Jan železný měl odmalička k oštěpu velice blízko, oba rodiče totiž provozovali stejnou disciplínu.

Honzo, do toho.!, dohodil na mítinku v německém jenu oštěp na 98,48 metru. Je to náš jan železný. Loňský rok nebyl pro jana železného zrovna ideální. .životní výkon, vzpomíná legendární jan železný na rekord ze zlaté tretry. Myslím, že překonat stávající rekord stadionu by i tak pro vás nebylo nic těžkého.

Jan Železný | OSOBNOSTI.cz
Jan Železný | OSOBNOSTI.cz from imagebox.cz.osobnosti.cz
Německého atleta dělilo před týdnem od historického maxima 72 centimetrů a další. Myslím, že překonat stávající rekord stadionu by i tak pro vás nebylo nic těžkého. .v hodu oštěpem jan železný, který navíc drží rekord západočeského kraje výkonem 92,80 metru. With 98m48 jan železný is the best javelin thrower in history. Z tribuny závod sledoval jan železný, největší legenda této disciplíny, který na oh posbíral tři zlaté a jednu jan železný, držitel světového rekordu 98,48 m, mohl na tribuně spokojeně zatleskat. Jan železný ( czech pronúncia: Jan železný, na kterého často fanouškové křičeli: V platnosti je stále váš světový rekord 98,48 metrů.

With 98m48 jan železný is the best javelin thrower in history.

Jan železný usedl ke stolu s němcem vetterem a grenaďanem petersem, posledními dvěma mistry světa. Jan železný ( czech pronúncia: Světový rekord jana železného měří 98,48 metru. Jan železný má ve sbírce čtyři olympijské medaile, z toho tři zlaté, a pět cenných kovů z atletického mistrovství světa. Jan železný is considered the greatest javelin thrower in track & field history. Athletics at athens 2004, atlanta 1996, barcelona 1992, seoul 1988, sydney 2000 olympics. Myslím, že překonat stávající rekord stadionu by i tak pro vás nebylo nic těžkého. janeiro ʒɛlɛzniː ( ouvir ) , nascido 16 de junho, 1966) é um checa aposentado atletismo atleta que competiu no lançamento do dardo. Born 16 june 1966) is a retired czech track and field athlete who competed in the javelin throw. Jan železný měl odmalička k oštěpu velice blízko, oba rodiče totiž provozovali stejnou disciplínu. Železný holds the world record, at 98.48 metres (323 ft 1 in) set  badischer rekord speerwurf m13. Podaří se někomu v dohledné době přehodit 100metrovou hranici? Od roku 1996 je majitelem světového rekordu (98,48 metru).

Podaří se někomu v dohledné době přehodit 100metrovou hranici? Oštěpař jan železný drží světový rekord víc než 24 let, ale v letošní sezoně se mu výrazně přiblížil johannes vetter. Jeho největší úspěchy byly zlaté medaile na olympijských hrách v barceloně (1992), v atlantě (1996) a v sydney (2000), druhé místo získal na. Athletics at athens 2004, atlanta 1996, barcelona 1992, seoul 1988, sydney 2000 olympics. With 98m48 jan železný is the best javelin thrower in history.

The 45+ Facts About Jan Železný Rekord: Jan železný je ...
The 45+ Facts About Jan Železný Rekord: Jan železný je ... from i.ytimg.com
Olympic athlete for czech republic. Železný holds the world record, at 98.48 metres (323 ft 1 in) set  badischer rekord speerwurf m13. V květnu v nitře překonal světový rekord novým typem oštěpu hodem dlouhým 87.66 m. Utvořil tak světový rekord, který dosud žádný ze sportovců nepřehodil a. Jan železný měl odmalička k oštěpu velice blízko, oba rodiče totiž provozovali stejnou disciplínu. Jan železný usedl ke stolu s němcem vetterem a grenaďanem petersem, posledními dvěma mistry světa. Athletics at athens 2004, atlanta 1996, barcelona 1992, seoul 1988, sydney 2000 olympics. Jeho největší úspěchy byly zlaté medaile na olympijských hrách v barceloně (1992), v atlantě (1996) a v sydney (2000), druhé místo získal na.

Oštěpař jan železný drží světový rekord víc než 24 let, ale v letošní sezoně se mu výrazně přiblížil johannes vetter.

Z tribuny závod sledoval jan železný, největší legenda této disciplíny, který na oh posbíral tři zlaté a jednu jan železný, držitel světového rekordu 98,48 m, mohl na tribuně spokojeně zatleskat. Jan železný měl odmalička k oštěpu velice blízko, oba rodiče totiž provozovali stejnou disciplínu. Honzo, do toho.!, dohodil na mítinku v německém jenu oštěp na 98,48 metru. Utvořil tak světový rekord, který dosud žádný ze sportovců nepřehodil a. Jan železný má ve sbírce čtyři olympijské medaile, z toho tři zlaté, a pět cenných kovů z atletického mistrovství světa. Jan železný usedl ke stolu s němcem vetterem a grenaďanem petersem, posledními dvěma mistry světa. V plejádě úspěchů jana železného se mísí olympijské medaile se světovými tituly a rekordy. Teď o rekord nechci přijít, dumal železný po němcově velehodu. Jan železný je také ředitelem atletického mítinku zlatá tretra ostrava. Je to náš jan železný. Června 1966 v mladé boleslavi. Podaří se někomu v dohledné době přehodit 100metrovou hranici? Born 16 june 1966) is a retired czech track and field athlete who competed in the javelin throw.

Jan železný se na trénování těhotné barbory špotákové těší, sám vychovává čtyři děti jan železný. Olympic athlete for czech republic.

Posting Komentar

0 Komentar